NVIDIA
NVIDIA A100 80GB — provider does not specify PCIe/SXM
Ampere · 80 GB HBM2E · AI training / inference / HPC
Kovara normalization record for provider listings that identify A100 80GB but do not state PCIe/SXM.
Loading
Tłumaczenie z języka angielskiego. W razie rozbieżności rozstrzyga wersja angielska.
ComputeE2E NetworksOFR-0325
NVIDIA A100 80GB — provider does not specify PCIe/SXM od E2E Networks w regionie Unspecified, Multiple / Unspecified, wystawiony jako „E2E Networks · A100 80GB — provider does not specify PCIe/SXM · GPU-hour rate · selectable 1×/2×/4×/8× configuration”.
Odnotowane dane handlowe i techniczne. Przed zakupem potwierdź ponownie bieżącą cenę i dostępną moc.
Jeszcze nie odnotowano Skonfigurowane GPU · SKU dostawcy
Oryginalna cena katalogowa i znormalizowana porównywalna stawka Kovara są przechowywane oddzielnie.
Stawka porównywalna
$2.10USD / GPU-hour · znormalizowane przez Kovara
W cenniku: USD 2.10 per GPU/hour
Jeszcze nie odnotowano Okres minimalny · Dostępne od · Opłata za konfigurację · Opłata rezerwacyjna · Minimalne wydatki · Koszt pamięci masowej · Koszt egress · SLA · Poziom wsparcia · Model wsparcia · Czas wdrożenia · Warunki handlowe · Zasoby wsparcia
Przekaż opracowanie ze źródłami do E2E Networks i potwierdź tam. Kovara nie uruchamia mocy i nie wystawia za nią rachunków.
Ostatnie sprawdzenie 29 wrz 2026. Cena i dostępność mogły się od tego czasu zmienić; traktuj opracowanie jako punkt wyjścia.
Kovara nie uruchamia, nie rezerwuje ani nie rozlicza tej mocy, a rekord katalogu nie jest wyceną ani gwarancją dostępności. Wdrażasz u E2E Networks na własnym koncie i na własnych warunkach.
# Kovara offering brief
# Generated 2026-10-10T16:27:41.616Z. Values are catalogue records, not a reservation or a quote.
# Reconfirm price and availability with the provider before you commit.
kovara:
offering_id: "OFR-0325"
provider:
id: "PRV0066"
name: "E2E Networks"
url: "https://www.e2enetworks.com/pricing"
gpu:
id: "GPU0090"
name: "NVIDIA A100 80GB — provider does not specify PCIe/SXM"
vram_gb: 80
region:
id: "REG0077"
name: "Unspecified"
country: "Multiple / Unspecified"
requested_gpus: null
terms:
deployment_type: "GPU instance"
contract_type: "On-Demand"
billing_model: "Per-minute billing"
minimum_term_months: null
price:
original:
value: 2.1
currency: "USD"
unit: "GPU/hour"
normalized_usd_per_gpu_hour: 2.1
availability:
status: "Self-serve"
recorded_gpu_count: null
evidence:
confidence_grade: "A"
last_checked: "2026-09-29T05:20:14.464999+00:00"
„Tak” i „Nie” to odnotowane wartości. „Niezweryfikowane” oznacza, że Kovara nie ma sprawdzonej wartości.
Kanoniczne pola rejestru sprzętu dla tego akceleratora.
NVIDIA
Ampere · 80 GB HBM2E · AI training / inference / HPC
Kovara normalization record for provider listings that identify A100 80GB but do not state PCIe/SXM.
Jeszcze nie odnotowano Przepustowość pamięci · Format · TDP
Provider
E2E Networks operates an AI-first hyperscale cloud platform focused on advanced GPU infrastructure and scalable AI, ML and GenAI workloads.
Region
Broad/provider-level region descriptor from verified public pricing source; not a single datacenter location. Exact provider label is preserved in offerings.provider_region_name.
Jeszcze nie odnotowano Miasto / aglomeracja · Stan / prowincja · Współrzędne · Główna waluta · UE / EOG · Rezydencja danych · Rynek energii
Dla tego regionu nie opublikowano żadnych ograniczeń dostawcy dotyczących rezydencji danych.
Wydatek na moc obliczeniową na kWh znamionowej mocy GPU: Nieznane.
Godzinowa cena mocy obliczeniowej podzielona przez znamionowy pobór mocy GPU. To porównanie nie uwzględnia energii hosta i chłodzenia i nie jest zmierzonym kosztem energii.Publiczne obserwacje cen: 3 · Obserwacje dostępnej mocy: 0
| Zaobserwowano | Cena | Znormalizowana | Typ | Pewność |
|---|---|---|---|---|
| 29 wrz 2026, 05:20 UTC | USD 2.10GPU/hour | $2.10 / GPU-hr | Publiczna cena katalogowa | Ocena A |
| 23 wrz 2026, 21:29 UTC | USD 2.10GPU/hour | $2.10 / GPU-hr |
Publiczne dowody stojące za tym rekordem rynkowym. Rzetelność źródła to coś innego niż pewność oferty.
Odnotowana ocena nie poświadcza każdego pola ani nie potwierdza bieżącej dostępnej mocy.
Zanim cokolwiek zostanie uzgodnione, Kovara potwierdza z dostawcą bieżącą cenę, dostępną moc i warunki.
| Publiczna cena katalogowa |
| Ocena A |
| 23 wrz 2026, 00:20 UTC | USD 2.10GPU/hour | $2.10 / GPU-hr | Publiczna cena katalogowa | Ocena A |
|---|
Dla tej oferty nie odnotowano obecnie żadnych zweryfikowanych publicznych obserwacji dostępnej mocy.
Gdzie fizycznie znajduje się ta moc obliczeniowa, na najdokładniejszym poziomie, jaki potwierdzają publiczne dowody.
Brak publicznego powiązania z lokalizacją fizyczną. Kovara nie wnioskuje o dokładnym budynku na podstawie regionu dostawcy. Obiekt, kampus lub aglomeracja pojawi się tutaj tylko wtedy, gdy będzie to poparte dowodami i dopuszczone do publikacji.
Otwórz Data Center Atlas →